Bordercollie

Decathlete's Skyknight "Sky"

Decathlete's Skyknight, kuva Sirpa Saari

Sky on syntynyt 1.1.2007 ja on aivan ihanteellinen harrastus- ja kotikoira. Skyllä on kova halu tehdä töitä mutta se ei koskaan käy ylikierroksilla ja se myös rauhoittuu heti, kun tekeminen loppuu. Skyn kanssa on helppo kulkea missä vain ja se on sosiaalinen niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan.

Sky kilpailee agilityn 3-luokassa ja sillä on TOKO:ssa kilpailuoikeus erikoisvoittajaluokkaan. Ensimmäisissä agilityn SM-kisoissaan kesällä 2009 Sky voitti yksilökilpailujen hyppyradan. Ensi vuoden SM:iä ja maajoukkuekarsintoja varten Sky sai vaadittavat nollatulokset kasaan 12.9.2009 kaikkien tulosten ollessa nollavoittoja.

Skyllä on C/B -lonkat, 0/0 -kyynärät ja terveet silmät. Sky Kennelliiton jalostustietokannassa. Omistaja: Mikko Aaltonen

Skylle pentuja joulukuussa 2009

3 urosta ja 2 narttua syntyneet 4.12.2009,
isänä Alexander The Great "Zeta" Italiasta (kuvassa oikealla). Sky on kuvassa vasemmalla. Decathlete's Skyknight ja Alexander The Great

Zetalla on A2-lonkat, 0/0 -kyynärät ja terveet silmät. Zetan kasvattajan kotisivut (Beck's Hill).

Alexander The Great

Lisää kuvia Zetan Suomen vierailusta Decathlete's sivuilla, kts. kohdat 5-7.10.2009 ja 27.10.2009. Janitan ylistyssanat Zetasta allekirjoitamme mekin täysin. Kiitokset Janitalle kaikesta avusta sopivan uroksen löytymisessä ja kaikista käytännön järjestelyistä astutuksessa!

Kuvia pennuista ja tarinaa niiden elämän alkutaipaleesta on luettavissa blogista:
http://skynpennut.blogspot.com